Rondom werk een erg goed re-integratiebureau

Rondom werk een erg goed re-integratiebureau

Ik werk al een aantal jaar als monteur bij een garage bij mij in de buurt. ik ging elke dag voor jarenlang met veel plezier naar mijn werk toe. Nadat er een erg tragisch gebeurtenis in mijn familie had plaats gevonden functioneerde ik op het werk ook een stuk minder en was ik minder energiek. Mijn werkgever stelde voor om een re-integratiebureau te benaderen zodat ik weer met plezier naar mijn werk zou gaan.

re-integratiebureau

Meer informatie op de website van Rondom werk

Mijn werkgever vertelde mij de naam het bedrijf en ik ging op het internet op zoek naar meer informatie over dit bedrijf. Ik kwam terecht op de website van Rondom werk en ze beschikken over een erg goede en overzichtelijk website waar je snel alle informatie kan vinden waar je naar op zoek bent. Ik ging samen met mijn werkgever en een medewerker van Rondom werk in gesprek om samen te zoeken naar een oplossing. Nadat wij in gesprek waren geweest ging ik weer met erg veel plezier naar mijn werk en functioneerde ik weer een stuk beter. We hadden een aantal goede afspraken gemaakt en mijn werkgever en collega’s merkte ook aan mij dat ik een stuk energieker was. Ik ben samen met mijn werkgever daarom ook erg tevreden over de goede dienst die zij ons bewezen hebben. De tarieven die ze hiervoor hanteren waren ook zeer aantrekkelijk in tegenstelling tot de andere websites van de andere bedrijven die ik had bezocht.

Reacties zijn gesloten.