Bent u opzoek naar een boekhouder in Eindhoven?

Bent u opzoek naar een boekhouder in Eindhoven?

Wij zijn BenT. Naast uw administratie kunnen ze ook uw jaarrekening en belastingaangiften doen. Ze kunnen u voorzien van goed advies over geldzaken en ondernemerschap. U krijgt niet voor iedere vraag een factuur opgestuurd maar een goed antwoordt. Zij verzorgen alle belastingaangiften en het regelen van aanslagen en toeslagen. Ook regelen ze bezwaarschriften en loonadministraties. Als u contact opneemt met hun krijgt u eerst een vrijblijvende kennismaking, Zodat u kunt zien of zij bij uw wensen passen.

www.wijzijnbent.nl/

Website

BenT heeft een hele overzichtelijke website waar u alle informatie kunt vinden die u nodig heeft. Ze zijn niet alleen in nederland actief, maar ook in belgië. Op de site kunt u contact opnemen met BenT en gelijk een goede indruk krijgen van het bedrijf en de werkwijze van BenT.  

Mijn ervaring

Mijn ervaring met BenT is heel prettig. Mijn bedrijf bestaat nu ongeveer 5 jaar en vroeger kon ik mijn eigen boekhouding nog bijhouden maar de laatste 2 jaar is het zoveel geworden dat ik het niet meer zelf kan doen. Ik ging op zoek naar een professionele boekhouder met veel ervaring. Ik kwam terecht bij BenT. We werken nu al 2 jaar samen er is nog nooit wat fout gegaan. Ze zijn altijd heel klantvriendelijk en beantwoorden je vragen als je die hebt. Ik zou BenT zeker aanraden aan iedereen die niet zijn eigen boekhouding kan doen of het wil laten doen door professionals. 

Interesse?

U kunt BenT op vele manieren bereiken, bijvoorbeeld door te bellen naar +31 40 257 3434. Ook kunt u een mailtje sturen naar [email protected].

Reacties zijn gesloten.