Op zoek naar een goed taxi Eindhoven? Neem dan contact op met Bergen taxi

Op zoek naar een goed taxi Eindhoven? Neem dan contact op met Bergen taxi

Wilt u een goede taxi Eindhoven? Dan bent u bij Bergen taxi op het goede adres. Hier krijgt u topkwaliteit voor een scherpe prijs. Voor het bedrijf is het heel erg belangrijk dat er een goede band met de klanten is. Bij dit bedrijf werkt personeel dat altijd voor iedereen klaar staat en hun best doet.

Mijn ervaring met dit bedrijf

Mijn ervaring met dit bedrijf is heel erg goed. Ik heb voor 2 dagen terug een taxirit besteld voor een lange afstand. Wat ik erg fijn vond was dat ik van te voren een vaste prijs kon afspreken zodat ik niet voor verrassingen kwam te staan. Het personeel was erg beleefd en vriendelijk. Ik raad dit bedrijf zeker aan bij andere.

Contact met dit bedrijf

Wilt u nou ook een fijne taxirit? Neem dan contact op met Bergen taxi. Dit kunt u doen door via de website een afspraak te maken, door een mailtje te sturen naar [email protected] of door te bellen naar 06 23 95 26 20. U kunt 24 uur per dag een afspraak maken met Bergen taxi.

Reacties zijn gesloten.