Super goed schoonmaakbedrijf met een goede website

Super goed schoonmaakbedrijf met een goede website

Ik ben sinds een aantal jaar de trotse eigenaar van een restaurant in het centrum van Ede. In de loop van de jaren zijn er plekken waar je tijdens de dagelijkse schoonmaakbeurt niet bij komt erg vies geworden. Ook is de gevel van het pand niet meer in dezelfde staat als een aantal jaar geleden. Ik ging daarom op het internet op zoek naar een goed schoonmaakbedrijf bij mij in de omgeving. Nadat ik een tijdje op het internet had gezocht naar een schoonmaakbedrijf in de buurt van Ede kwam ik terecht op de website van schoonmaakbedrijf Quick & Clean.

gevelreiniging

Erg veel informatie

Op de website van het bedrijf is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en wat zij belangrijk vinden. Er zijn onder de verschillende kopjes ook een aantal afbeeldingen te vinden over het werk dat zij verrichten en het resultaat dat zij hierbij opleveren. Dit sprak mij allemaal super erg aan omdat het bedrijf top werk verricht voor een scherpe prijs. Na het lezen van de informatie die op de website is vermeld besloot ik om contact met het bedrijf op te nemen voor een grondige schoonmaakbeurt van de keuken van het restaurant en het schoonmaken van de gevel van het pand. Ze hebben erg goed werk verricht het ziet er weer als nieuw uit!

Reacties zijn gesloten.