Vacatures transport Schiphol

 

W&S logistiek is een gespecialiseerd arbeidsintermediair in logistieke functies. Ook op Schiphol wordt al meer dan een decennia dagelijks functies ingevuld waarbij gebruik wordt gemaakt van de uitzend–, detachering- of werving en selectie formule.

Iedereen verandert gedurende zijn loopbaan wel eens van werkgever. Dat kan een vrije keuze zijn, maar soms word je gedwongen. Wat de reden ook is, je wilt op een efficiënte manier een andere baan vinden. Indien je werkzaam bent geweest in de logistiek branche en je wilt je kennis en ervaring inzetten in de wereld van luchtvracht dan is het prettig  om met mensen om tafel te zitten die weten waar je het over hebt.

Zoek je een baan als expediteur, import – export medewerker, declarant, customerservice medewerker, gateway medewerker, loodsmedewerker, cargo office medewerker, forwading officer export, forwarding officer invoice, teamleider inbound / outbound, luchtvracht medewerker enz. Neem dan contact met ons kantoor en vraag naar je mogelijkheden.

Stuur direct je CV op!

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren